Σε κάθε έργο της εταιρείας η τεχνική υποστήριξη του εξοπλισμού ξεκινάει από τη φάση της προμελέτης των Συμβούλων Μηχανικών/Μελετητών του έργου, την υποβολή των προσφορών από τις υποψήφιες αναδόχους εταιρείες, συνεχίζεται με τη μελέτη εφαρμογής του αναδόχου, την επίβλεψη της εγκατάστασης και τη θέση σε λειτουργία και ολοκληρώνεται με την υποστήριξη σε service και απαιτούμενα ανταλλακτικά σε όλη τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού.

Η σωστή επιλογή των μηχανημάτων, η διαστασιολόγηση και χωροθέτησή τους και η σε βάθος τεχνική γνώση της σωστής λειτουργίας τους αποτελούν το πρώτο βήμα επιτυχίας κάθε έργου της εταιρείας.

Η παρουσία των τεχνικών μας κατά την εγκατάσταση, η προμήθεια ολοκληρωμένων οδηγιών λειτουργίας και συντήρησης του εξοπλισμού και η εκπαίδευση του προσωπικού λειτουργίας των εγκαταστάσεων, εγγυώνται τη μέγιστη δυνατή απόδοση χρήσης του εξοπλισμού μας.

Απαιτούμενα αναλώσιμα, ανταλλακτικά και κάθε είδους τεχνική υποστήριξη και service συμπληρώνουν και καλύπτουν τα μηχανήματα που φέρουν την εγγύηση της εταιρείας μας.

Η ΝΕΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. δεν αρκείται στην πώληση εξοπλισμού.

Η ορθή και απρόσκοπτη λειτουργία του σε κάθε έργο είναι η επιδίωξη και η διαφήμιση μας!

 

 
Optimedia