επεξεργασία λυμάτων επεξεργασία νερού διάθεση απορριμάτων (Χ.Υ.Τ.Α.)
 

     
επεξεργασία λυμάτων  
ELEKTROR GmbH  
Φυσητήρες Πλευρικών Καναλιών

 

Η Elektror GmbH ιδρύθηκε στην κοιλάδα του Neckar στο Esslingen το 1923, αρχικά σαν εταιρεία κατασκευής ηλεκτροκινητήρων.

Από το 1948 σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής χυτών αλουμινίου, η Elektror, κατασκευάζει φυσητήρες χαμηλής και μέσης πίεσης (έως 500 mbar περίπου).

Οι φυσητήρες πλευρικών καναλιών ή φυγοκεντρικοί φυσητήρες αποτελούν ένα από τα κύρια προϊόντα του οίκου. Η κατασκευή τους περιλαμβάνει σώμα από χυτοσίδηρο και φτερωτές εξ ολοκλήρου από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο.

Η απλή εγκατάσταση και λειτουργία, η χαμηλή στάθμη θορύβου και η προσιτή τιμή έχουν καθιερώσει του φυσητήρες πλευρικών καναλιών ως τη βέλτιστη λύση παροχής αέρα υπό μέση πίεση σε εγκαταστάσεις με περιορισμένες απαιτήσεις αερισμού όπως βιολογικοί καθαρισμοί ξενοδοχειακών μονάδων, camping, βιομηχανικές εφαρμογές κ.α.

Η σειρά SD του οίκου καλύπτει απαιτήσεις παροχής από 5 έως και
1.000 m³/hr, σε υπερπίεση από 10 έως και 550 mbar.

Σιγαστήρας με φίλτρο στην αναρρόφηση, σιγαστήρας κατάθλιψης και βάση στήριξης αποτελούν standard παρελκόμενα κάθε φυσητήρα της σειράς SD του οίκου. Βαλβίδα ασφαλείας υπερπίεσης, βαλβίδα αντεπιστροφής και ηχομονωτική καμπίνα για τελείως αθόρυβη λειτουργία παρέχονται ως επιλογή.

Όλοι οι ηλεκτροκινητήρες της σειράς κατασκευάζονται από την Elektror, είναι τύπου ασύγχρονου βραχυκυκλωμένου δρομέα με προστασία IP 54 ή και ανώτερη και περιστρέφουν το μηχάνημα είτε με απ’ ευθείας φλαντζωτή σύνδεση ή μέσω ιμαντοκίνησης.

 

Επιστροφή

 

 
Optimedia