επεξεργασία λυμάτων επεξεργασία νερού διάθεση απορριμάτων (Χ.Υ.Τ.Α.)
 

     
επεξεργασία λυμάτων  
AERZENER MASCHINENFABRIK GmbH  

Φυσητήρες Περιστρεφομένων Λοβών

 

Ο οίκος Aerzener Maschinenfabrik GmbH κατασκευάζει λοβοειδείς φυσητήρες από το 1868. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στους παλαιότερους και μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτού του εξοπλισμού παγκοσμίως και είναι η πρωτοπόρος εταιρεία με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Ευρώπη.

Σε εγκαταστάσεις 65.000 m², με ανθρώπινο δυναμικό 1000 ατόμων, η τεχνική υπεροχή και εξειδίκευση του οίκου σε συνδυασμό με τη συνεχή και ουσιαστική επικοινωνία με τους χρήστες του εξοπλισμού διασφαλίζουν ότι η Aerzen και οι πελάτες της βρίσκονται πάντα στη πρώτη γραμμή της τεχνολογικής εξέλιξης.

Το 1987 η Aerzen ανακαλύπτει και πατεντάρει τα ειδικά σχεδιασμένα κανάλια στο χυτό κέλυφος του μηχανήματος για την απόσβεση των παλμών πίεσης και την ελλάτωση κραδασμών και στάθμης θορύβου. Οι ρότορες τριών λοβών (τρίλοβοι φυσητήρες) που θα ακολουθήσουν αμέσως μετά θα ολοκληρώσουν το βήμα αυτό.

Παροχές: 30-65.000 m³/hr.
Μεγέθη: 22 μεγέθη της σειράς GM, GM 3 S έως GM 1080 S.
Πίεση Λειτουργίας: έως 1000 mbar υπερπίεση και 500 mbar υποπίεση.

Πλήρη Συγκροτήματα

Το 1994 αναπτύσσει και προωθεί στην αγορά τα πλήρη συγκροτήματα φυσητήρων τύπου «ΔΕΛΤΑ» (Delta Blower Packages), μορφή συγκροτημάτων που αποτέλεσε σταθμό στην εξέλιξη του προϊόντος έως και σήμερα.

Ο σιγαστήρας εξόδου ενσωματωμένος στη βάση του συγκροτήματος, η αυτοτανυόμενη διάταξη ιμάντων με τον «κρεμαστό» ηλεκτροκινητήρα και ο ελάχιστος απαιτούμενος χώρος τοποθέτησης αποτελούν μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα των συγκροτημάτων Aerzen.

Σιγαστήρας με φίλτρο εισόδου, βαλβίδα ασφαλείας υπερπίεσης, βαλβίδα αντεπιστροφής και ανακουφιστική βαλβίδα εκκίνησης συμπληρώνουν τα συγκροτήματα τύπου «ΔΕΛΤΑ».

Παροχές: 30-15.000 m³/hr.
Μεγέθη: 16 μεγέθη της σειράς GM, GM 3 S έως GM 240 S.
Πίεση Λειτουργίας: έως 1000 mbar υπερπίεση και 500 mbar υποπίεση.

Για την μεγαλύτερη μείωση της στάθμης θορύβου κατά 20 dB(A) περίπου ο οίκος διαθέτει τα συγκροτήματα τύπου «ΔΕΛΤΑ» πλήρως ηχομονωμένα με θάλαμο που αποτελείται από εύκολα συναρμολογούμενα στοιχεία, από γαλβανισμένη λαμαρίνα και άφλεκτο ηχομονωτικό αφρώδες υλικό πολυουρεθάνης και διαθέτει κατάλληλο ανεμιστήρα απαγωγής της θερμότητας που εκλύει το συγκρότημα. Ο ανεμιστήρας δε, για λόγους ασφαλείας, κινείται από τον άξονα του φυσητήρα χωρίς ξεχωριστή ηλεκτροκίνηση.

Στην εξωτερική πλευρά του θαλάμου και σε θέση πλεονεκτική και ευανάγνωστη βρίσκονται το μανόμετρο λειτουργίας, ο δείκτης αλλαγής του ανταλλάξιμου στοιχείου φίλτρανσης εισόδου και ο δείκτης επιθεώρησης στάθμης του ελαίου λίπανσης.

Επιστροφή

 

 
Optimedia